Strijlands’ Open weer groot succes!

Foto: RTC de Laak Rheden

RHEDEN – Van 23 t/m 29 augustus werd het smakelijkste toernooi van de regio weer gespeeld bij RTC de Laak in Rheden. Het Strijlands’ Open heeft deze naam gekregen door de smakelijke hapjes van hoofdsponsor Pannekoekhuis Strijland en de vele extra’s die alle avonden en in het weekend worden gegeven aan alle deelnemers en hun supporters.

Ook de uitgebreide ‘corona proof’ op de vrijdagavond heeft inmiddels zijn vaste waarde. Zo’n 106 enthousiaste deelnemers speelden mee in single, dubbel of mix dubbel in de categorie 5 tm 9.

In totaal werden er 130 partijen gespeeld. De wedstrijdleiding heeft ervoor gezorgd dat iedereen minstens 2 partijen speelden.

De prijswinnaars werden verrast met een tennisbon van Tennis Store in Oosterbeek en een heerlijke fles rosé. De deelnemers dankten de wedstrijdleiding hartelijk voor dit sportieve, gezellige en smakelijke toernooi.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen