Servicecentrum gemeente Rheden in Velp en Dieren

Foto: rheden.nieuws.nl

GEMEENTE RHEDEN – Burgerzaken is vanaf 15 juni bereikbaar op De Overtuin 6 in Velp. In 2024 krijgt gemeente Rheden een nieuw gemeentehuis. Wegens sloopwerkzaamheden is de afdeling burgerzaken gesloten in De Steeg.

Burgerzaken in centrum Velp

Inwoners kunnen vanaf 15 juni voor alle burgerzaken zoals het aanvragen van een rijbewijs of paspoort terecht aan De Overtuin 6 in Velp.

Locatie De Steeg, gemeentehuis

Vanaf 15 juni is de locatie in De Steeg alleen nog open voor klanten van werk en inkomen en voor bezoek. Het afhalen van greenbags en PMD zakken en goederenontvangst kan zonder afspraak. Deze locatie blijft open tot 1 december 2021.

Eind september opent Servicecentrum Dieren

Servicecentrum De Bundel in Dieren opent eind september. Inwoners kunnen dan voor alle burgerzaken zoals het aanvragen van een rijbewijs of paspoort terecht aan het Ericaplein 5a in Dieren. Op de momenten dat servicecentrum De Bundel geopend is, is De Overtuin in Velp gesloten.

Kijk HIER voor de actuele openingstijden.

Coronaregels

De coronaregels op alle locaties blijven gelden. Als inwoners onze locaties bezoeken, houden zij tenminste 1,5 meter afstand van elkaar.

Informatie

Gemeente Rheden werkt op afspraak. Een afspraak kan worden ingepland via www.rheden.nl/afspraakmaken of telefonisch via (026) 49 76 911. Meer informatie is te vinden op www.rheden.nl/burgerzakengaatverhuizen

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden