Doornroosje in het Openluchttheater de Pinkenberg

VELP/ROZENDAAL – Woensdag 1 september sloot de voorstelling van Doornroosje in het openluchttheater aan de Kluizenaarsweg in Rozendaal de serie zomervoorstellingen af, die geprogrammeerd waren door Cultuurbedrijf RIQQ.

Doornroosje van Het Kleine Theater, geschreven en geregisseerd door Anke Engels en Vimala Nijenhuis was een vrolijke en verrassende voorstelling voor jong en oud. Zij gaven op eigenwijze  een wat moderne versie  van het alom bekende sprookje. De kinderen genoten zichtbaar van het geen zich afspeelde, mede door de steeds mooi aangeklede kostuums door de  spelers op het podium.

De voorstelling was geschikt voor iedereen van 4 tot 100 jaar en was geheel uitverkocht (dit volgens de geldende corona regels)

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Voor meer informatie kijk op: www.depinkenberg.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden