Het Kobari Trio speelt in de kerk van Rozendaal

Foto: Kobari Trio

ROZENDAAL – De concerten georganiseerd door de Vrienden van de kerk in Rozendaal gaan weer van start. De organisatie heeft weer een prachtige serie met musici van hoog niveau. Op zondag 26 september komt het Kobari Trio voor de aanwezigen spelen.

Het Kobari Trio is een nog jong, maar zeer gepassioneerd ensemble, bestaande uit Sarah Konig (mezzosopraan), Sanne Bakker (harp) en Wisse de Rijk (cello). Alle drie de studenten studeren aan het ArtEZ Conservatorium te Zwolle, waar ze elkaar hebben leren kennen. Hun bijzondere bezetting en hun grote liefde voor muziek en theater maakt dit trio uniek. Zo nemen ze hun publiek, door middel van eigen, prachtige arrangementen, mee in hun muzikale verhaal. Van Barok tot Hedendaags, van Spaanse liederen tot Nederlandse poezie.

Het zijn drie topmusici van de ArtEZ. Zij hebben in 2021 onder andere opnames gemaakt voor het Wilminktheater in Enschede, in de finale van het Storioni Concours gestaan en de eerste prijs gewonnen tijdens The Best Of van de ArtEZ Chamber Music Sessions Zwolle. Meer van dit Trio kunt u zien op facebook en instagram: https://www.facebook.com/kobaritrio  en https://www.instagram.com/kobaritrio/

  • Het concert is op zondagmiddag 26 september om 15.00 uur
  • In de kerk van Rozendaal, Kerklaan 15, 6891CM Rozendaal
  • Toegang € 15,- voor Vrienden € 12,-
  • Kinderen onder 12 jaar en Gelrepashouders vrij
  • Een veilige afstand tussen de toehoorders is mogelijk
  • Max 40 toehoorders; daarom is reserveren aangeraden via e-mail: [email protected] of telefoon 026 3 62 10 68

De andere concerten zijn gepland op 31 oktober met het trio Rusanowsky, op 28 november Freek Koster op het Leichel orgel met fagot en hobo, 23 januari Duo Elma dwarsfluit en piano, 27 maart James Oesi op contrabas en 22 mei Kreeftmeijer en Peters op piano en hobo.

Concerten in de kerk van Rozendaal

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden