Zwerfvuil rapen in Velp tijdens internationale World Cleanup Day

Foto:

VELP –  Op zaterdagmiddag 18 september, op de internationale World Cleanup Day, is de start van Heel Velp Schoon. We verzamelen die dag vanaf 12.00 uur in de van Voorthuijsenschool (Schoolstraat 12, Velp) in de ruimte van het Trefpunt.

Organisatoren Marieke van Zwoll en JanPeter Hop, zoeken enthousiaste mensen die op regelmatige basis mee willen helpen Velp samen schoon en vrij van zwerfvuil te houden

Om 12.30 uur zal wethouder Klomberg Heel Velp Schoon feestelijk openen. Daarna gaan we voorzien van grijpers, hesjes en vuilniszakken Velp schoonmaken. Om vervolgens rond 14.00 af te ronden bij het Trefpunt. Na 18 september zullen we regelmatig op pad gaan om zwerfvuil te rapen.

Heel Velp Schoon,

Wil jij ook meedoen aan Heel Velp Schoon, geef je dan s.v.p. van te voren op (in verband met de nodige materialen). het e-mailadres is [email protected] . Telefonisch opgeven kan op telefoonnummer 06 – 22 37 26 06. Ook kunnen de organisatoren je per e-mail en telefoon verdere informatie geven.

Iedereen kan mee doen!

Graag tot ziens op de 18e september.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen