Huisdier van de week: Ontmoet Hamish!

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

VELPHamish is een eigenzinnige kat, hij is redelijk zelfverzekerd en kan flink blazen als hij het ergens niet mee eens is of er iets gebeurd wat hij niet leuk vindt, maar echt uithalen doet hij niet.

Hamish is gek op eten, hier doet hij vrijwel alles voor, hij heeft uitdaging nodig, anders zal hij zich snel gaan vervelen. Een voerspelletje zal hij bijvoorbeeld erg leuk vinden, Hamish vindt het heerlijk om geknuffeld te worden en geeft veel kopjes. Hij is soms wat lomp en erg energiek. Dierentehuis Arnhem en omstreken plaatst Hamish niet bij kleine en/of drukke kinderen, in verband met zijn lompe gedrag en omdat het voor hem te druk en onrustig zal zijn. Hamish wil in zijn nieuwe huisje wel graag naar buiten kunnen.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Hamish.

Diernummer: 30771

Kijk voor extra informatie op: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/hamish.

Heeft u interesse? Geeft u Hamish een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Dierentehuis Arnhem e.o.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden