Orgel en hobo in de Dorpskerk in Rheden

Foto: Protestantse Gemeente Rheden

RHEDEN – Zondagmiddag 26 september zullen Thea Riesebos en Maud Sauer een concert geven met orgel en hobo in de Dorpskerk in Rheden. Het concert begint om 15:30 en duurt ongeveer een uur. Op het programma staan onder andere werken van Händel, Vivaldi en Sammartini.

Thea Riesebos studeerde aan het conservatorium orgel, klavecimbel en kerkmuziek. Tevens is ze dirigente van verschillende koren en geeft ze concerten in binnen- en buitenland. Ook componeerde zij melodieën voor liederen die in verschillende liedbundels zijn opgenomen zoals Tussentijds en Zingend Geloven.

Maud Sauer studeerde hobo aan het conservatorium. Ze improviseert graag op de muziek en heeft ook  voor verschillende ensembles stukken geschreven die op CD en DVD verschenen zijn.

Entree is gratis, wel is er na afloop een collecte.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen