Rik Masson, oud-student Aeres, maakt bloemsieraad voor politici op Prinsjesdag

Foto: Marjanne Eikelboom

VELP – Hoe gaaf is het dat je door WorldSkills afgevaardigd wordt om een bloemsieraad te maken en aan te bieden aan (demissionair) Staatssecretaris Mona Keijzer en minister Van Engelshoven voorafgaand aan de troonrede.

Dit overkomt oud-student en Nederlands kampioen Bloembinden van Aeres MBO Velp Rik Masson 21 september op Prinsjesdag in Den Haag. De andere vier ambassadeurs van WorldSkills zorgen voor de begeleiding, feestelijke kapsels, make-up en een lekker koninklijk gebakje. Aeres is supertrots op de rol van de talentvolle Rik.

Het Prinsjesdagevenement wordt traditiegetrouw in de Beauty- en welness salon Aveda The Hague georganiseerd  onder de vlag ‘dit is mbo’. Politici bezoeken de salon om hun haar en make-up te laten verzorgen en komen in gesprek met de vijf mbo ambassadeurs.

Aeres MBO leidt kampioenen op

Het spreekt voor zich dat heel Aeres uitermate trots is op haar oud-student. Truda Kruijer, Algemeen directeur Aeres (V)MBO, vindt het hartstikke leuk dat Rik deze kans krijgt en zegt: ‘Aeres leidt kampioenen op en die hebben na de opleiding prachtige banen!”.

Aeres Velp is een school met een vmbo, een mbo en een trainingcentre in Velp. Het is een groene en creatieve school die zich richt op groene opleidingen zoals in het mbo: Bloembinden, Styling & Design en Hoveniersopleidingen.

(Bijschrift foto: Rik Masson heeft dit bloemwerk tijdens het Nederlands kampioenschap gemaakt en dat belooft veel goeds voor het bloem-sieraad die hij gaat ontwerpen, maken en aanbieden.)

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen