Nieuwe uitbaters Oranjerie, Petit Café per 1 november 2021!

DIEREN – Tijdens de druk bezochte middag in het Carolinapark is afscheid genomen van het Team van Buitenpoort. Zij hebben de laatste 7 jaren de horeca-activiteiten van de Oranjerie Petit Café met veel plezier van zowel, hen als van de bezoekers/sters hebben uitgevoerd.

Ton Janssen van Buitenpoort ontving uit handen van de voorzitter van de Stichting Oranjerie Dieren, Ap Lammers, een foto van de Oranjerie, Petit Café genomen op een mooie muzikale zondagmiddag. Medewerker van het eerste uur, Wim de Wit, ontving eveneens een foto op ansichtkaartmodel.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Oranjerie Carolinapark Dieren bestaat 10 jaar!

Vervolgens werden Erwin Coolen, Nadia Coolen en Remon Harms geïntroduceerd. Zij gaan met ingang van 1 november de dagelijkse activiteiten voor hun rekening en met een nieuw team klaar staan om de gasten een warm welkom te heten. De doelstelling blijft ongewijzigd. Als bestuur lag nadrukkelijk de eis op tafel dat er een mogelijkheid moet blijven dat 6 – 8 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid krijgen om in de Oranjerie, Petit Café, werkervaring op te doen. De vele aanwezige vrienden van de Oranjerie reageerden met een enthousiast applaus.

De Politie BigBand Oost-Nederland, het leerlingen- en Harmonie orkest van Dierens Harmonie Orkest (DHO) vermaakten de vele aanwezigen met hun gevarieerder klanken. Al met al een meer dan geslaagde feestelijke viering van het 10-jarig bestaan van de Oranjerie, Petit Café als start van wederom een mooie toekomst.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden