Confettibom wordt gezien als schietpartij en brengt heel veel politie op de been in Velp

VELP – Leden van een vriendengroep zijn kort in de boeien geslagen omdat ze meerdere “confettibommen” afschoten op de parkeerplaats van Den Heuvel in Velp. De politie werd gebeld door een inwoner van een flat aan Den Heuvel die dacht dat er geschoten werd vanuit of op een auto.

De politie kwam met veel eenheden ter plaatse, Twee van de vier inzittenden van één auto, werden direct in de handboeien geslagen. De auto werd onderzocht en hierin werden geen vreemde zaken gevonden. Na het verhaal van de inzittenden werden ze weer ontdaan van hun boeien en konden zij hun rally hervatten.

De vriendengroep deed mee met een rally de “Kauwgombalcup” waarbij door heel Nederland met verschillende teams diverse opdrachten moesten worden uitgevoerd. Helaas was dit niet helemaal het idee achter de rally en ook niet wat de deelnemers verwacht hadden. maar het “New Kids Turbo” team uit Urk mocht uiteindelijk, met een glimlach op hun gezicht, de rally hervatten.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Confettibom wordt gezien als schietpartij en brengt heel veel politie op de been in Velp

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen