Kevin Vos gaat voorop bij C.V. De Narrenkap in seizoen 2021-2022

Foto: Jochem Pluim - C.V. de Narrenkap

VELP – Tijdens een zeer spannende vergadering heeft de wijze senaat van de Narrenkap vanochtend de nieuwe prins voor het carnavalsseizoen 2021-2022 gekozen. Niemand minder dan Kevin Vos gaat komend seizoen voorop in het feestgedruis.

Nadat vanochtend om 10:00 uur de vergadering van start ging in Fletcher Hotel Landgoed Avegoor te Ellecom, kregen de senatoren van de Narrenkap maar liefst 6 kandidaten gepresenteerd om een nieuwe prins uit te kiezen. De strijd ging tussen Frank Arnoldus, Lex Rosenboom, Kevin Vos, Jaap Lok, Marco Liethof en Mariëtte Flipse.

Na diverse pitches, voordrachten en uiteraard ook stemrondes bleven er in de laatste ronde nog twee kandidaten over. De senaat moest nu de keuze maken tussen Lex en Kevin. Na een allerlaatste, zenuwslopende stemming is dan toch de naam van Kevin naar boven gekomen als winnaar.

Kort na de vergadering, omstreeks 12:30 werd de nieuwe prins door Grootvorst Arjan Flipse gepresenteerd aan de leden van de Narrenkap en haar aanwezige vrienden. Nadat Grootvorst Arjan de nieuwe prins had geïnstalleerd was het tijd voor de nodige felicitaties, waarna het nieuwe prinsenschap een feit was.

Kevin is sinds 2016 lid van de Senaat der Narrenkap en heeft zich in korte tijd bewezen als iemand met veel liefde voor de vereniging. Zo is hij kort na zijn toetreding tot de Senaat verkozen tot Vice-President en richtte hij met Ronald ter Hoeven de commissie Vos-Ter Hoeven op om na te denken over het toekomst-klaar maken van de vereniging.

Samen met zijn jongere zus Amy gaat Kevin komend jaar de kar trekken met Amy naast zich als zijn hofdame. Zij zullen hierin bijgestaan worden door Adjudanten Marco Liethof en Arjan Jr. Flipse. Ook aan het jeugdige Narrenrijk wordt gedacht, de jeugdprins komend jaar zal Pim Scholten worden, waarbij Noë Scholten hem zal ondersteunen als hofdame.

De komende tijd staat er een drukke periode te wachten voor het kersverse prinsenpaar. Van het maken van foto’s, tot ontwerpen van medailles. Van tekstjes schrijven tot kleding passen en vermaken, de agenda voor Kevin en Amy is de komende paar weken goed gevuld.

Op 6 november 2021 zal Kevin met zijn gevolg officieel welkom worden geheten op de openingszitting, waarmee de Narrenkappers het carnavalsseizoen 2021-2022 dan echt voor geopend kunnen verklaren.

Kijk voor meer informatie ook op: https://www.cvdenarrenkap.nl/.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen