Isseltaler Musikanten en Brouwerij “De Snor” op de Pinkenberg

VELP/ROZENDAAL – Zaterdag 25 september hielden, na een “coronapauze“ de Isseltaler Musikanten voor het eerst weer een optreden in het Openluchttheater De Pinkenberg aan in Rozendaal.

De 24 Isseltaler Musikanten onder leiding van Cyrille van Poucke  gaven sinds lange tijd weer een open-air concert. Dit deden zij in 2020 ook al een keer voor een vol theater, ditmaal waren er minder bezoekers maar de musikanten hadden de sfeer er al snel in. Zo genoten de aanwezigen van de vele nummers die voorbij kwamen zoals: Musik Kennt Keine Grenzen, Schonë Zeiten, Ich Tanz So Gern Mit Dir en Böhmish Durch Die Welt.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Isseltaler Musikanten en Brouwerij "De Snor" op de Pinkenberg

Op deze avond was ook de Arnhems-Velpse bierbrouwerij De Snor aanwezig met een proeverij, zij serveerden een aantal speciaal bieren, waaronder de ‘Stoere Snor’, een fruitige IPA met tonen van mango en citrus in geur en smaak en ‘Snor Witje’, een heerlijk fris witbiertje gehopt met Manderina Bavaria, dat voor een subtiele mandarijnensmaak zorgt.

Het was een zeer geslaagde avond vol met muziek, zang en drank, het weer was fantastisch, droog en niet echt koud. Zeker voor herhaling vatbaar aldus vele aanwezige muziekliefhebbers.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Voor meer informatie kijk ook op:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden