Rhedens Fanfare Corps verrijkt de “Chris Beumer Zaal” met een plaquette.

Foto: Rhedens Fanfare Corps

RHEDEN – Tijdens de vrijwilligersmiddag van het Rhedens Fanfare Corps heeft de onthulling plaatsgevonden van een mooie plaquette: “Chris Beumer Zaal” in het clublokaal van de vereniging aan de Mauritiusstraat.

Voor de grote inzet tijdens zijn lidmaatschap voor het clublokaal en vele andere activiteiten gedurende vele jaren bij het RFC is het lokaal in 2013 vernoemd naar Chris Beumer. Dit middels een bordje dat nu op de toegangsdeur prijkt.

Voorzitter Anne Bruger heeft samen met Trudie Beumer in het bijzijn van de twee zoons, schoondochter en een kleinzoon en vele leden deze plaquette onthuld. Dit had men graag gedaan bij het leven van Chris, helaas mocht dat niet meer zo zijn. Op deze manier is het nu duidelijk hoe de zaal heet als je daar vertoeft.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen