Even geen (grote) innames van nieuwe spullen bij 4Noppes

Foto: 4Noppes

DIEREN – 4Noppes weggeefwinkel Dieren heeft de overgebleven spullen van de Weggeefmarkt die onlangs werd georganiseerd door de Vineyard in Dieren-zuid mogen hebben om een nieuwe bestemming te geven via de weggeefwinkel.

Daardoor heeft de winkel ruimtegebrek, ondanks dat er al veel opnieuw is benut. Vandaar dat het dagelijks bestuur heeft besloten om even geen (grote) innames van nieuwe spullen aan te nemen op regenachtige dagen. Dan is het voor de vrijwillige medewerkers niet mogelijk om de spullen buiten uit te stallen en aan te bieden, waardoor er geen ruimte voor is.

De weggeefwinkel is gevestigd aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 47 in Dieren en open van dinsdag t/m donderdag van 11 tot 15 uur voor het komen uitzoeken van leuke en goede artikelen. De innamecapaciteit hangt de komende tijd dus af van het weer: bij regen geen innames dus. Bij twijfel kan het telefoonnummer van de stichting gebeld worden: 06 – 4488 1557.

4Noppes is voor iedereen, gevuld door iedereen!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden