Rheejes Praote: Hans van de Brink en Irene Baars over het optreden van de krijgsmacht

RHEDEN – Donderdag 21 oktober is er weer Rheejes Praote. Oud-Rhedeaar Hans van de Brink en inwoonster Irene Baars, respectievelijk luitenant-kolonel en kapitein bij de landmacht, nemen u mee in het optreden van de krijgsmacht tijdens recente crises zoals corona, hoog water en opvang van Afghaanse evacués.

Of over ondersteuning aan de politie bij terreurdreiging en zoekingen naar geld, wapens, drugs of zelfs lichamen. En wat heeft defensie van doen met boerenprotesten, Zwarte Cross of zelfs de Landelijke intocht Sinterklaas? Hoe komt zoiets tot stand en onder welk gezag vindt dat plaats?

Hans is Hoofd Nationale Operaties van de Luchtmobiele Brigade en Irene is militair adviseur in een veiligheidsregio.

Om 10.00 Is iedereen weer welkom in het Dorpshuis in Rheden, bij Rheejes Praote de toegang is €3,00 euro en de koffie is inclusief.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen