Vakantietas 2021 doorslaand succes

Foto: DIANA

GEMEENTE RHEDEN – Uit de vele positieve reacties concludeert het DiakonaalNetwerk Armoedebestrijding Rheden/Rozendaal (DIANA) dat de Vakantietas 2021 een doorslaand succes was!

Dankzij de welwillende medewerking van Burgers’ Zoo, Boekhandel Jansen & De Feijter, De Brugkabouter, gemeente Rheden, De Speelstoet en Coöp Dieren is de organisatie in staat gesteld om een goed gevulde rugzak uit te reiken. Zo konden 250 kinderen blij gemaakt worden en van een onvergetelijke zomervakantie genieten.

Keano van 10 jaar is superblij met de vakantietas:

“We mogen er leuke dagjes uit mee doen, het boek Dummie de mummie vind ik een heel leuk boek, ik had die op school eens gelezen en nu heb ik hem zelf en kan ik hem nu eens vaker lezen. Heel erg bedankt voor de vakantietas afzender Keano”

Keano en de andere kinderen waren onder de indruk van de dieren in Burgers’ Zoo, maar even kijken vonden ze genoeg en wég renden ze alweer. Waar ze geen genoeg van konden krijgen was de grote speeltuin. Het zijn ware acrobaatjes.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen