Nieuwe combiruimte VV Dieren in gebruik genomen

DIEREN – Afgelopen zaterdag 23 oktober opende wethouder Marc Budel van de gemeente Rheden de gerenoveerde combiruimte van VV Dieren aan de Kolonieweg 7 in Dieren.

Rond 13.30 uur werden leden, genodigden en sponsoren feestelijk ontvangen met koffie en gebak in de sportclub kantine van VV Dieren.

Om 14.00 uur heette voorzitter Marcel Caubo van VV Dieren iedereen hartelijk welkom. In zijn toespraak bedankte hij de acht leden van de activiteitencommissie voor hun grote inzet en werk voor de hernieuwde combiruimte. “Die we zo dadelijk officieel gaan openen.  Maar voor we dat gaan doen geef ik eerst het woord aan wethouder Marc Budel.”

“Ik feliciteer de vereniging met goede samenwerking met diverse partijen aannemer, gemeente, sponsoren  en de commissie om dit allemaal mogelijk te maken. Petje af! Ik heb zo de eer om met een gericht schot op de vlag van vv Dieren die hangt voor de toegangsdeur naar de nieuwe combiruimte weg te schieten. Zodat we dan officieel de ruimte kunnen betreden. Ik hoop dat het een goed schot wordt en niet dat ik dadelijk dwars door de muur heen schiet grapte de wethouder.”  Maar met een hard en goed gericht schot vloog de vlag weg bij de opening van de deur en kon men de prachtig gerenoveerde combiruimte bewonderen. Geschikt voor vergaderingen van bestuur, commissies of teambesprekingen. En kon er getoost worden met een biertje of andere drank in de nieuwe prachtige ruimte.

Na dit officiële gedeelte was er vanaf 16.00 uur muziek van KTJ Entertainment, dat zorgde voor een gezellige sfeer in de kantine met natuurlijk de nodige drankjes en versnaperingen voor de aanwezigen.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden