Mantelzorgers: De onzichtbare helden!

Foto: Dag van de Mantelzorg

GEMEENTE RHEDEN/ROZENDAAL – Op zaterdag 20 november is De Dag van de Mantelzorg voor mantelzorgers in de gemeente Rheden en Rozendaal. Een verwenmiddag voor deze meestal onzichtbare helden.

Bent u een van de mensen die zorgt voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende partner, ouder, kind of ander familielid, vriend, kennis of buur? En woont u in de gemeente Rheden of Rozendaal? Dan bent u, als mantelzorger, van harte uitgenodigd voor een ontspannende middag op de Dag van de Mantelzorg.

Mantelzorgers zijn onzichtbare helden!

De Dag van de Mantelzorg is daarom voor de gemeenten Rheden en Rozendaal een reden om hen in het zonnetje te zetten en te verwennen door een middag van ontspanning te bieden. MVT (voor mantelzorg en vrijwillige thuishulp) organiseert deze dag in samenwerking met de mantelzorgcafés van Innoforte en Attent. De bijeenkomst vindt dit jaar plaats in Partycentrum Ons Huis, Mr. B. van Leeuwenplein 9 te Rheden.

Deze middag kunt u genieten van gezelligheid en muziek van de Pauwergirls. Drie fantastische zangeressen die u gaan verrassen met driestemmige zang, humor en een vrolijke sfeer. U kunt heerlijk luisteren of lekker meezingen. Dit optreden wordt afgewisseld met een aantal mooie verhalen. En natuurlijk wordt u intussen verwend met een lekker drankje en hapje.

De zaal is vanaf 13.30 uur open. Het programma begint om 14.00 uur en eindigt om 16.30 uur. Deelname is gratis.

Wilt u er bij zijn meldt u dan uiterlijk 10 november aan bij MVT Rheden en Rozendaal.

Telefonisch: 026 – 370 70 70 (op werkdagen tussen 9.30 – 11.30 uur, (andere tijden antwoordapparaat) of per e-mail: [email protected] Inschrijving gebeurt op volgorde van aanmelding.

Wanneer u vervoer nodig heeft om naar deze bijeenkomst te komen of iemand die u vervangt tijdens uw afwezigheid kunt u dat aangeven bij uw aanmelding. Wij zullen dan ons uiterste best doen dit in overleg met u te regelen.

Wij hanteren de geldende maatregelen betreffende het Coronavirus. Dat betekent dat er wordt gescand op de QR-code (Coronacheck) of een papieren QR-code of een recente negatieve test.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen