Open Coffee Velp 25 november 2021

Foto: Open Coffee Velp

VELP – Kom je ook netwerken op 28 oktober tussen 9 en 11 uur bij Me & Mrs. P in Velp? Werken aan je netwerk hoort, net als administratie, marketing en pr óók bij het zelfstandig ondernemen. Een bezoek aan Open Coffee Velp is daarom bij uitstek geschikt voor starters, freelancers, zzp’ers én voor iedereen die overweegt zelf een bedrijf te starten. Maar ook gevestigde ondernemers, groot en klein, zijn van harte welkom.

Je hoeft geen lid te zijn, er wordt geen contributie geheven. Je betaalt alleen je eigen koffie of thee. Een vrijwillige bijdrage ter bestrijding van de kosten wordt altijd op prijs gesteld.

De organisatie waardeert het als u zich aan de geldende coronaregels voor de horeca houdt. Dus met een geldige QR-code. En voel je je niet lekker, dan blijf je gewoon thuis.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen