Kerst bij IL Fienile!

Foto: IL Fienile

DE STEEG – Denk je eens in… knetterende haardvuurtjes, glühwein bij de kachel, zachte kerstmuziek op de achtergrond én een kerk gevuld met de allermooiste vondsten uit binnen en buitenland. Dat is kerst bij IL Fienile landelijk wonen.

(Tekst gaat verder onder de foto)

IL Fienile

De kerk staat tot eind december volledig in het teken van een magische kerst.

“Dit jaar gaan we voor een over de top kerst met traditionele kleuren als groen, rood en goud. Zo hebben we prachtige inkopen gedaan in Amerika. Denk aan geweldige kerstkussens, kerstsokken, kaarsen en eindeloos veel sfeervolle kerstdecoratie. Oh en niet te vergeten onze prachtige home fragrance collectie ‘Logevy’ uit Florence (Italië) en de klassieke never out of style plaids van Lombarda om heerlijk in weg te kruipen op de bank.”

(Tekst gaat verder onder de foto)

IL Fienile

 

De unieke antieke en brocante meubels die ik tijdens mijn inkoop trips naar Frankrijk vind, maken het plaatje compleet en zorgen voor een ervaring om nooit te vergeten.

Kom volledig in de stemming in deze schitterende ambiance.

Kom met het gezin, je vriendin of moeder en ervaar het zelf. De kerstcollectie is van half november tot eind december in de kerk te bewonderen! Iedereen is van harte welkom!

Namens Olga & Team IL Fienile.

IL FIENILE, Hoofdstraat 15, 6994AB de Steeg. Kijk voor meer informatie ook op: https://www.ilfienile.nl en https://www.facebook.com/ilfienileVelp.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden