JP Webdesign wordt AidemFlex

Foto:

VELP – De Velpse onderneming JP Webdesign gaat vanaf 13 oktober verder onder de nieuwe naam ‘AidemFlex’, ook heeft het bedrijf een modern, nieuw logo.

“De reden dat de naam gaat veranderen is dat we ons niet meer richten op alleen webdesign. Inmiddels bieden we al diensten aan zoals webhosting, domeinregistraties, ontwikkelen we social media kanalen en maken we bedrijfsfilms. We zijn dus echt een multimediabedrijf.” Aldus Jochem Pluim, eigenaar van het bedrijf.
JP Webdesign is opgericht op 1 april 2013 en heeft sindsdien al diverse multimediaoplossingen mogen opleveren voor verschillende opdrachtgevers.
Jochem Pluim:
“Met de wijziging van de naam verandert ook ons webadres. We zijn vanaf 13 oktober te vinden op www.aidemflex.nl en www.aidemflex.com
Uiteraard hebben we ook een Facebook-pagina, die nu nog staat op de naam JP Webdesign, maar straks ook AidemFlex zal gaan heten.”
jpdtoaidem
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.