Kerstbomenactie Team PA in Rheden

Foto:

RHEDEN – Na twee alternatieve edities Alpe d’HuZes in Nederland hoopt Team PA uit Rheden op 2 juni 2022 eindelijk weer in Frankrijk aan de startstreep te staan van het evenement.

Het komende jaar bestaat het team weer uit hardlopers, wandelaars en fietsers uit Rheden en regio en zal nu voor de elfde keer gaan deelnemen aan het sportieve evenement, waarbij geld wordt ingezameld voor de strijd tegen kanker.

Buiten het leveren van een sportieve prestatie, worden er geld genererende activiteiten gehouden en één daarvan is de kerstbomenverkoop. Er worden door de teamleden Nordmann kerstbomen van het land gehaald en deze zijn voor 20 euro per stuk te koop aan de Arnhemseweg 39 in Rheden, op zondag 28 november van 12:00 tot 17:00 uur en op zaterdag 4 december van 09:00 tot 17:00 uur. Het is, voor een kleine meerprijs, mogelijk om de boom aan huis te laten bezorgen in een straal van 5 km in Rheden.

De volledig opbrengst zal ten goede komen aan KWF Kankerbestrijding. Wacht niet te lang, want op is op!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen