Wandel mee met de NIO snertwandeling

Foto: NIO - Netwerk Informele Ondersteuning

RHEDEN/ROZENDAAL – De NIO-kerngroep (Netwerk Informele Ondersteuning) organiseert deze keer het maandelijkse NIO-Café in de buitenlucht met een snertwandeling op donderdagmiddag 2 december. Verzamelen om 15.00 uur op het mr B. van Leeuwenplein in Rheden.

Loop jij mee en ga je ook in gesprek met andere vrijwilligers tijdens dit wandeltochtje van ongeveer een uur?

Ook als je nadenkt om je in te zetten als vrijwilliger ben je van harte welkom. De NIO-kerngroep zorgt voor een wandelmaatje zodat je met ervaringsdeskundigen kan kletsen over ervaringen en mogelijkheden in vrijwilligerswerk. Als vanzelfsprekend gaan ze uit van 1,5 meter onderlinge afstand. Bij grote belangstelling, worden twee wandelroutes uitgezet.

Na afloop wordt op het achterterras van partycentrum Ons Huis aan het mr B. van Leeuwenplein in Rheden een welverdiende kom snert geserveerd. Fijn als iedere deelnemer de QR-code bij de hand heeft. In verband met de catering graag wel even van tevoren aanmelden via het mailadres: [email protected]. Bellen mag ook: 06 363 24 778.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen