Enquête Wijkbeleving door studenten Van Hall Larenstein in De Steeg

Foto: Van-Hall-Larenstein

DE STEEG – In de maand december zal een enquête uitgevoerd worden in De Steeg (ten noorden van de snelweg) naar de beleving van inwoners van hun dorp.

Deze enquête wordt uitgevoerd door 1e jaars studenten van Hogeschool Van Hall Larenstein in Velp in opdracht van de gemeente Rheden. In de vorige jaren is een dergelijk onderzoek uitgevoerd in Velp- Zuid, Rheden-West en Dieren-West. In de enquête komen vragen langs over veiligheid, verkeer, voorzieningen, sociale kwaliteit en de kwaliteit van de woonomgeving.

De studenten studeren Management van de Leefomgeving en in die studie is onderzoek doen naar Leefbaarheid een belangrijk studieonderdeel. De gemeente Rheden is opdrachtgever.

De enquête wordt in de brievenbus gedaan op 8 december 2021 en opgehaald op 18 december.

Het invullen kan op papier, maar ook online via een code: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=eEflPJ6tMk-4ZBQ7rHETBaCz9j8F8TpIpkgLx4EtIXdURE5JR0g2WDZPQ0kzSTlSUVdJRU5PUDdXOS4u&qrcode=true

De papieren versies kunnen ingeleverd worden bij Bakkerij Tom van Otterloo, Hoofdstraat 94 in De Steeg. Er is een uitlegvideo beschikbaar: (zie onderin dit bericht)

De studenten zullen de uitkomsten online presenteren in TEAMS op dinsdag 11 januari van 19:30 – 20:30 uur op een manier die corona-proof is. Klik hier om deel te nemen aan de vergadering.

Ze hopen op veel respons! Contactpersoon voor de enquête is docent Daan van der Linde: [email protected]

Over Van Hall Larenstein
Van Hall Larenstein is een internationale groene kennisinstelling, waar we met passie en kunde onderwijs verzorgen, ondersteund door toegepast onderzoek binnen diverse lectoraten. We leiden proactieve professionals op, die op een verantwoorde en ondernemende wijze een positieve bijdrage leveren aan een duurzame samenleving. Van Hall Larenstein verzorgt diverse Bachelor- en (professional) Master-opleidingen, Associate degrees en cursussen en verricht toegepast onderzoek vanuit onderwijslocaties in Leeuwarden en Velp. Ga voor meer informatie naar www.hvhl.nl .

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen