Kerstwandeling voor het hele gezin in Rheden

Foto: Protestantse Gemeente Rheden

RHEDEN – Nu ook de kerstdienst niet meer in de kerk gevierd kan worden, is er voor de kinderen een alternatief bedacht om toch het kerstfeest te vieren. Dorpskerk Rheden organiseert een kerstwandeling voor het hele gezin door Rheden.

Onderweg kom je diverse QR-codes tegen. Als je die scant, wordt telkens een stukje van het kerstverhaal verteld. Ook krijg je er dan een eenvoudige opdracht bij. Op deze manier kan toch het kerstverhaal met kinderen beleefd worden nu het kerstfeest niet in de kerk gevierd kan worden.

De wandeling is iets langer dan 3 kilometer. Alle informatie over de route zal op woensdag 22 december op de website van de Dorpskerk staan: www.dorpskerkrheden.nl. Vanaf dan kan de route op eigen gelegenheid gelopen worden tot woensdag 29 december.

Onder de deelnemers zal een kleine kerstattentie verloot worden.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen