Siert jouw foto de Wegwijs-kop in de Regiobode

Foto: Foter.com

RHEDEN/ROZENDAAL – Gaat jouw foto de Wegwijs-pagina in de Regiobode herkenbaar illustreren? Het NIO daagt je uit om een foto te maken van een herkenbare karakteristieke plek in de gemeenten Rheden of Rozendaal.

Incluzio verzorgt samen met het NIO (Netwerk Informele ondersteuning) in 2022 tien keer een hele pagina in de Regiobode. Deze ‘Wegwijs in Rheden Rozendaal’ biedt themagericht informatie over het lokale aanbod van activiteiten en dienstverlening. De uitverkoren foto komt ter illustratie over de gehele breedte bovenaan de pagina. De eerste pagina verschijnt in de Regiobode van 18 januari 2022.

Spelregels

Natuurlijk kijkt de redactie van deze Wegwijs-pagina of jouw foto voldoende scherp (minimaal 3000 pixels) is om paginabreed af te drukken. Jouw foto is een liggende foto en is geklikt met een fototoestel. Het is mogelijk dat de foto kan worden uitgesneden. De foto vertoont een duidelijke buiten locatie zodat het voor de lezer herkenbaar is waar deze is gemaakt. Een onderschrift zou overbodig moeten zijn.

Als jouw foto is uitverkoren, dan neemt het NIO van tevoren contact met je op. Het NIO zet natuurlijk de fotograaf op ‘zijn of haar’ Wegwijs-pagina gepast in de schijnwerpers. De fotograaf ontvangt bovendien als beloning een bakkersbon. Daarbij vind je het geen bezwaar dat de foto wordt benut in andere Wegwijs-uitingen zoals de digitale sociale kaart Wegwijsinrhedenrozendaal.nl en op social media, gepost vanuit Wegwijs en het NIO.

Jouw inzending kan je doorsturen via het mailadres van het NIO: [email protected] . Voor vragen kan je ook bellen: 06 363 24 778.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen