Ongeval Ellecomsedijk/afrit A348 Ellecom

ELLECOM – Op de kruising Ellecomsedijk met de afrit van de snelweg A348 heeft woensdag aan het einde van de avond een ongeval plaatsgevonden.

Rond 17:55 uur kwam de melding binnen, waarna de politie en ambulance met spoed ter plaatse kwamen. Op de kruising was een ongeval gebeurd tussen twee voertuigen, de witte die kwam van de snelweg, de ander reed op de Ellecomsedijk. De bestuurder van de witte auto zag het stoplicht over het hoofd waardoor de twee elkaar op de kruising raakte.

De bestuurder, die door rood reed, is door de ambulancedienst gecontroleerd, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De andere bestuurder kwam met de schrik vrij.

Beide voertuigen raakten zo erg beschadigd dat een bergingsbedrijf ter plekke is gekomen om de voertuigen af te slepen. Het overige verkeer heeft korte hinder gehad van het ongeval.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

(Foto’s: Dennis van Bemmel – Persbureau Heitink)

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen