Nationale Voorleesdagen bij Bibliotheek Veluwezoom

Foto: Nationale Voorleesdagen 2022

DIEREN – Van woensdag 26 januari tot en met zaterdag 5 februari 2022 vinden voor de 19e keer De Nationale Voorleesdagen plaats. Meer dan een week lang kunnen kinderen van 0 tot 4 jaar en hun ouders/verzorgers bij Bibliotheek Veluwezoom genieten van vrolijke voorleesactiviteiten.

Vanwege de geldende coronamaatregelen is aanmelden verplicht, worden de groepen klein gehouden en moeten de ouders anderhalve meter afstand houden én een mondkapje dragen.

Bij de voorleesfeestjes staat het vrolijke prentenboek ‘Vos gaat een stukje rijden’ centraal. Vos gaat op pad met zijn loopauto: door de velden, over steentjes, door de plassen. Wat klinkt dat leuk! Vos geniet maar heeft niet in de gaten dat eerst Muis, dan ook Mol en uiteindelijk een hele stoet dieren met hem meereist.

Deelnemen aan de voorleesfeestjes is gratis.

Waar en wanneer?

  • Bibliotheek Dieren: woensdag 26 januari van 9.30-10.00 uur + van 10.30-11.00 uur
  • Bibliotheek Velp: donderdag 27 januari van 9.30-10.00 uur + van 10.30-11.00 uur

Meer info en aanmelden: www.bibliotheekveluwezoom.nl/nationalevoorleesdagen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen