“Rhedens Fanfare Corps” veilig op de weg!

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Al decennialang is het “Rhedens Fanfare Corps” één van de verenigingen die oud papier ophaalt in het dorp Rheden. Om de veiligheid en de zichtbaarheid van de ophalers te vergroten zijn er nieuwe veiligheidshesjes aangeschaft.

Om het geheel compleet te maken zijn er mooie bijpassende caps bij gekomen. Vooruitlopend op de toekomstige aanpassing bij “PreZero” is alvast gekozen voor de gele uitvoering van het geheel.

De hesjes zijn voorzien van het opschrift “Vrijwilliger Rhedens Fanfare Corps”. Op de foto krijgen Gerrit Peters en André Hiddink een hesje namens het bestuur overhandigd door voorzitter Anne Bruger.

Op dinsdag 1 februari kunt u de mensen voor de eerste maal zien in hun nieuwe outfit tijdens het ophalen van het oud papier.

Rhedens Fanfare Corps

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen