PvdA Rheden bracht Valentijnstaart naar thuiszorgmedewerkers

Foto: PvdA Rheden

RHEDEN – 14 februari, Valentijnsdag 2022, bracht PvdA fractievoorzitter Marleen Noorland een Rode Taart naar vier thuiszorgorganisaties in Rheden. STMG, Attent Thuiszorg, Innoforte Thuiszorg en Buurtzorg ontvingen bezoek.

Voor Attent in Velp nam wijkverpleegkundige Willeke Gerritsen de taart in ontvangst. “Thuiszorg medewerkers hebben tijdens de Covid periode geweldig werk geleverd. Bovendien waren ze in het begin vaak onvolledig beschermd. Met deze taart dankt de PvdA de thuiszorg medewerkers in de teams in onze dorpen van harte.

Zij leveren in een moeilijke periode dag na dag zorg en steun aan alle inwoners die thuis wonen. De Valentijnsdag taart staat voor liefde en zorg die veel inwoners van de thuiszorgmedewerkers ervaren. Volgens ons een perfect voorbeeld van #thuisinRheden”.

Namens PvdA Rheden. #GR22

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen