Repair Café Dieren helpt Oekraïne

Foto: rheden.nieuws.nl

Op zaterdag 12 maart van 14:00 tot 16:00 uur is het Repair Café Dieren weer geopend in de Oase, Ericaplein 1, Dieren. Het staat in het teken van de oorlog in Oekraïne.

Een gat in een broek, een lekkend koffiezetapparaat of een fietslamp die niet meer wil schijnen, problemen met uw laptop of wat dan ook wat u onder uw arm kunt meenemen: tijdens het Repair Café kunt u terecht met zaken die gerepareerd moeten worden, maar wat u zelf niet kunt of lukt.

De vrijwilligers van het Repair Café helpen u gratis en gaan samen met u het probleem te lijf en kijken of er een oplossing voor is. Onderdelen hebben zij vaak niet op voorraad en regelt u zelf in overleg met de vrijwilligers.

Een vrijwillige bijlage voor de vaste kosten zoals huur en aanschaf van materialen is altijd welkom. De organisatie hoopt dat u langskomt voor een reparatie of bezoekje.

De totale vrijwillige bijdragen aan het Repair Café van 12 maart worden door het Repair Café verdubbeld en geschonken aan het UNHCR t.b.v. de vluchtelingen uit Oekraïne.

Tot ziens op 12 maart in de Oase!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen