Financiële informatie voor vrijwilligers

Foto:

RHEDEN/ROZENDAAL – Soms zitten inwoners in acute financiële nood. Hoe fijn is het dan dat je als vrijwilliger ze kan informeren over de mogelijkheden van SUN (Stichting Urgente Noden Rheden e.o.). De NIO kerngroep heeft SUN als gastspreker uitgenodigd voor de themabijeenkomst op donderdagmiddag 17 maart om vrijwilligers van informatie te voorzien.

De gastspreker brengt graag vrijwilligers, coördinatoren en bestuursleden op de hoogte wat SUN kan betekenen voor inwoners in nare financiële situaties wanneer andere loketten gesloten blijven. Zoals altijd is er ruimte om in kleine groepjes ervaringen en tips uit te wisselen.

Deze middag vindt plaats in partycentrum Ons Huis te Rheden. De koffie en thee staan klaar vanaf 15.15 uur. Na het thema hebben de deelnemers ruim de gelegenheid om met elkaar na te praten. Een drankje en hapje zullen niet ontbreken. De middag duurt tot 17.30 uur.

De deelname is gratis. Graag wel van tevoren aanmelden. Dit kan via de het mailadres [email protected] of telefoon: 06 363 24 778. Ons Huis is gevestigd aan het mr. B. van Leeuwenplein 7 te Rheden.

Meer info: NIO contactadres: [email protected] of 06 363 24 778.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen