Kinderen vermaken zich opperbest op groot springkussen

Foto: CDA Rheden

GEMEENTE RHEDENPolitiek hoeft niet alleen serieus zijn, het mag ook best een beetje speels zijn. Daarom heeft het  campagneteam van CDA Rheden een groot springkussen meegenomen. Naast het uitdelen van de gebruikelijke politieke flyers en voorjaarsplantjes. 

Veel kinderen wisten wel raad met het springkussen. 

In de  tussentijd zetten kandidaat raadsleden, de CDA-plannen uiteen aan de ouders. En dat zijn beslist geen luchtkastelen. De gesprekken gingen vooral over veiligheid, omzien naar elkaar, geen windmolens in de natuur en natuurlijk het openhouden van de Posbank. Op die manier hebben zij dit weekend nog tussen de 800 – 1000 mensen gesproken. 

Stemmen op 14,15 en 16 maart

“Het is nu aan de inwoners van de gemeente Rheden om hun keuze te maken. De voltallige top-10 kandidaat raadsleden hebben zich ingezet de afgelopen maanden. Op 14,15 en 16 maart kunnen de inwoners van gemeente Rheden hun stem uitbrengen. “Zij aan zij””. 

Meer weten over de gemeenteraadsverkiezingen in gemeente Rheden? Kijk dan op: https://www.rheden.nl/Inwoners/Verkiezingen

Weten waar u kunt stemmen? Kijk dan op: https://rheden.nieuws.nl/nieuws/172956/verkiezingen-gemeente-rheden-14-t-m-16-maart-2022/

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen