Het weer met Piet Paulusma: vanmiddag overal droog

Foto: Pixabay

Piets weerbericht – Vanmorgen her en der wat regen. Vanmiddag  overal droog weer. Het noorden en oosten blijven bewolkt met daar vanmiddag nog langere tijd (wat) regen.

De zon wint vanuit het zuidwesten terrein, maar slaagt niet overal. Overdag 11 tot 14 graden. De wind uit zuidwest tot west en matig tot af en toe vrij krachtig.

Het weer kan snel veranderen. Vanavond opklarend, in de nacht opklaringen met 1 tot 3 graden. In het zuiden en westen en de kustgebieden 4 tot 7 graden. Op veel plaatsen landinwaarts met de lagere temperaturen vorst aan de grond, kans op mist of nevel en plaatselijk gladheid! Rustig weer.

Dinsdag

Dinsdagochtend eerst kans op mist of nevel en vooral landinwaarts plaatselijk gladheid! Tijd inruimen voor het autoruiten krabben. Overdag vrij zonnig weer en 12 tot 14 graden. Een zwakke tot matige wind uit zuidoost tot oost. In de avond en nacht vrij helder weer met landinwaarts 2 of 3 graden en kans op grondvorst.

Woensdag

Woensdag is het volop voorjaar met zon en terrasweer. Overdag 14 tot 17 graden. In het zuiden de 18 graden! Een matige wind uit zuidoost tot oost. In de avond en nacht meer bewolkt met in de kustprovincies kans op wat regen, een bui(tje).

Donderdag

Donderdag meer bewolking, zon en kouder met overdag 10 tot 13 graden. Een matige noord tot noordwestenwind. In de nacht 0 tot +4 graden. Misschien in het noordoosten wel -1 graden. Uitgebreid vorst aan de grond. Vrijdag vrij zonnig en 12 tot 15 graden. Een matige oost tot noordoostenwind. In de nacht 2 of 3 graden en kans op vorst aan de grond. Kustgebieden 5 of 6 graden. Het weekend veel zon met overdag 14 graden en in de nacht grondvorst.

Het bericht Het weer met Piet Paulusma: vanmorgen lichte regen, vanmiddag overal droog verscheen eerst op Nieuws.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen