Nieuwe initiatieven voor ‘Ik buurt mee!’ zijn welkom!

“Wethouder Marc Budel met een uitvergrote Ik buurt mee!-waardecheque”
“Wethouder Marc Budel met een uitvergrote Ik buurt mee!-waardecheque”
Foto: rheden.nieuws.nl

GEMEENTE RHEDEN – Het ‘Ik buurt mee!’-platform voor inwonersinitiatieven van gemeente Rheden gaat het derde jaar in. De afgelopen twee jaar zijn er door inwoners meer dan 200 initiatieven aangemeld. Samen maakten zij de gemeente Rheden nog leuker, mooier en veiliger. Van bloemenranden tot natuurspeelplaats, van buurtbankje tot kunst-weekend.

Meld uw initiatief aan!

Bent u inwoner van gemeente Rheden en heeft u ook een goed idee voor uw buurt? Wacht dan niet en meldt uw initiatief nu al aan op www.ikbuurtmee.nl. Denk eens aan een burendag om elkaar beter te leren kennen of de buurt samen op te knappen. Of een sportieve dag voor de buurtkinderen of iets gezelligs voor senioren. Zo zorgt u met Ik buurt mee! voor meer verbinding en saamhorigheid in uw omgeving.

Nieuwe ronde start op 15 april

Vrijdag 15 april valt de nieuwe Ik buurt mee!- waardecheque t.w.v. € 7,50 bij alle huishoudens in de gemeente Rheden op de deurmat. Deze cheque kan tot en met 28 mei aan een initiatief naar keuze worden gedoneerd of geactiveerd. Als de waardecheque is geactiveerd, kunt u de € 7,50  ook na 28 mei aan een buurtinitiatief doneren.

Wethouder Marc Budel:

“Sinds 25 februari zijn zo goed als alle coronamaatregelen opgeheven. Dat is goed nieuws voor het inzamelen van de cheques. Dat kan weer volop door de deuren langs te gaan in de buurt of cheques  in te zamelen via een winkel of supermarkt. Ook voor de inwonersinitiatieven van Ik buurt mee! zijn de mogelijkheden weer ruimer om elkaar eindelijk weer fysiek te kunnen ontmoeten. Een mooie ontwikkeling waar we allemaal blij van worden. Tot nu toe doet 1 op de 3 huishoudens al mee. Ik verwacht in deze tijd zonder veel beperkingen een nog hogere deelname!”

Iedereen die de cheque niet ontvangt, kan contact opnemen met de helpdesk via www.ikbuurtmee.nl of bellen met 026 202 203 4. Dan wordt de cheque nagestuurd.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen