Senioren Huiskamer in Dieren

DIEREN – Vanaf dinsdag 5 april 2022 organiseert Incluzio, in samenwerking met de Ontmoetingskerk, de Senioren Huiskamer in Dieren.

Kom langs bij de Senioren Huiskamer in de Ontmoetingskerk in Dieren. Hier kunt u gezellig een praatje maken onder het genot van een kopje koffie, een spelletje, een krantje of een wandelingetje. Ook wordt u voorzien van een lunch. De activiteit is voor senioren die zelfstandig wonen en graag wat meer onder de mensen willen zijn. Iedereen is welkom en u hoeft hiervoor niet aangesloten te zijn bij de kerk.

  • Locatie:              Ontmoetingskerk Dieren in de Gele zaal (ingang Domeinlaan 2).
  • Tijd:                     Elke dinsdag van 10.00 – 15.00 uur
  • Kosten:               €5,- per keer

Voor deze activiteit zijn zij ook op zoek naar vrijwilligers die plezier en vooral affiniteit met de doelgroep hebben. Lijkt het je nou leuk om deze mensen een fijne dag in de week te bezorgen? En zou je één, twee, drie of vier dinsdagen in de maand beschikbaar zijn? Of wil je alleen de ochtend of de middag helpen? Dan zijn ze op zoek naar jou! Samen hopen ze er een dag in de week van te maken waarin niet alleen de ouderen, maar ook de vrijwilligers plezier aan beleven.

Heeft u interesse om deel te nemen aan deze activiteit of om als vrijwilliger te ondersteunen? Neem dan contact op met Martijn Eijkelenkamp, Incluzio Dieren, 06 57874694 [email protected] of Mieke Kooyman, Incluzio Dieren, 06 13067205 [email protected]

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen