Masterclass van Dini Holtrop voor Honneurs-studenten in Velp

Foto: Monique-Somsen

VELP – Aeres Velp ontving Dini Holtrop, eigenaar van He-As Bloemsierkunst in Heerenveen en toparrangeur in de Bloemenwereld. Dini gaf een masterclass aan de honneurs-studenten van de bloemopleiding van Aeres MBO Velp.

Studenten in het honneursprogramma volgen naast hun studie een extra programma om te kunnen excelleren in hun vak. Dit schooljaar loopt het thema Flora Vita als rode draad door het honneursprogramma. Flora Vita geeft een andere kijk op het bloemenvak. Hierbij worden bloemen en planten ingezet om het welbevinden van mensen te verbeteren. Dit doen ze door je zintuigen aan te spreken.

Flora Vita creëert nieuwe verkoopkansen in de bloemenwinkel.

Dini Holtrop leerde de studenten tijdens de Masterclass hoe je met verschillende technieken en materialen een creatief frameboeket kon maken wat binnen het thema Flora Vita kon worden toegepast. Na de uitleg konden de studenten zelf aan de slag met het toepassen van de uitgelegde technieken en maakten ieder hun eigen frameboeket.

Aeres MBO Velp
Aeres Velp is een school met een vmbo, een mbo en een trainingcentre in Velp. Het is een groene en creatieve school die zich richt op groene opleidingen zoals in het mbo: Bloembinden, Styling & Design en Hoveniersopleidingen.

Aeres

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen