Oranjevereniging “Rheden voor Oranje” zoekt nieuwe bestuursleden/vrijwilligers

19 mei 2017
19 mei 2017
Foto: Wouter Rijnbende

RHEDEN – Oranjevereniging “Rheden voor Oranje” zoekt nieuwe bestuursleden/vrijwilligers. Woensdag 16 maart heeft het bestuur gezamenlijk met de leden afscheid genomen van de voorzitter Geertjan Groot.

Rheden voor Oranje

De vereniging RVO bedankt Geertjan Groot voor zijn enthousiasme en inzet voor de vereniging. Met het vertrek van Geertjan telt het bestuur van de Oranjevereniging op dit moment 2 leden.

Om activiteiten zoals de lampionnenoptocht en Koningsdag in goede banen te leiden zoeken ze een nieuwe voorzitter en penningmeester. Ze willen dat het mooie dorp een plaats is waar je graag woont en komt en zoeken daarom enthousiaste mensen/vrijwilligers die graag hun steentje willen bijdragen.

Lijkt het je leuk om als bestuurslid/vrijwilliger het team te versterken? Mail dan naar [email protected] t.a.v. Angela Curré (secretaris) of Koen Duijts (bestuurslid). Je bent van harte welkom.Rheden voor Oranje

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen