Nieuwe ronde waardecheques Ik buurt mee! vanaf 15 april 2022

“Wethouder Marc Budel met een uitvergrote Ik buurt mee!-waardecheque”
“Wethouder Marc Budel met een uitvergrote Ik buurt mee!-waardecheque”
Foto: rheden.nieuws.nl

GEMEENTE RHEDEN – Op vrijdag 15 april 2022 valt voor de vijfde keer de Ik buurt mee! waardecheque van € 7,50 bij alle huishoudens in de gemeente Rheden op de mat.

Ook deze ronde hoopt gemeente Rheden weer op mooie initiatieven die Rhedense buurten en wijken nog beter, leuker en mooier maken. Nu alle coronamaatregelen zijn opgeheven, kunnen er ook weer fysieke activiteiten en ontmoetingen plaatsvinden.

Nieuwe ronde start op 15 april

De nieuwe ronde loopt van 15 april tot en met 28 mei. In deze zes weken kunnen inwoners de waardecheque direct doneren of activeren. Als de waardecheque is geactiveerd, blijft deze ook na 28 mei geldig om aan een buurtinitiatief naar keuze te doneren.

Initiatief starten? Meld het aan!
Zin om zelf iets te organiseren? Meld het initiatief aan via de website www.ikbuurtmee.nl

Op deze site kunt u kijken aan welk initiatief u de 7,50 euro wilt schenken. (let op; u hoeft dit geld niet zelf te betalen)

Geen cheque gekregen?

Iedereen die de cheque niet ontvangt, kan contact opnemen met de helpdesk via www.ikbuurtmee.nl of bellen met 026-202 2034. Dan wordt de cheque nagestuurd.

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen