Duurzame buitenverlichting voor een nog betere veiligheid

VELP – De afgelopen jaren zijn er in en rondom Ontmoetingscentrum De Paperclip in Velp de nodige aanpassingen gedaan: De hoofdingang is verplaatst, een kunstgrasterras met (picknick)banken werd aangebracht bij de nieuwe ‘jeu de boules’-banen. Looppaden bij de nooduitgangen zijn herbestraat. Fietsenstalling is verplaatst.

Bij al de veranderingen is er een noodzaak de buiten- en gevelverlichting aan te passen. Daarom wil de organisatie die nu opnieuw aanleggen en daarbij gebruik gaan maken van de nieuwste inzichten op het gebied van energiebesparing en bezoekersveiligheid door gebruik te gaan maken van ledverlichting, bewegingsmelders en tijdschakelaars. Met name zal het veiligheidsgevoel van de bezoekers van de Paperclip, en voor de omwonenden ‘s avonds hierdoor toenemen.

De organisatie wil een en ander deze zomer realiseren. Dit willen ze doen door zo veel mogelijk ‘Ik buurt mee’-vouchers in te zamelen. De vouchers wil de organisatie gaan gebruiken voor de aanschaf van materiaal en het professionele deel van de werkzaamheden. Een ander deel van het werk verwacht men met eigen vrijwilligers te kunnen realiseren.

Je kunt de voucher doneren op de site: https://www.ikbuurtmee.nl/activityDetails.php?id=317 of doe hem in de speciale box in De Paperclip, Eiberstraat 14 in Velp. De organisatie dankt u voor de ondersteuning.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen