Stichting 4Noppes organiseert Benefietfestival

Foto: 4Noppes

DIEREN – 4Noppes organiseert op 28 mei een benefietfestival tegenover het grasveld van de weggeefwinkel aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 47 in Dieren van 11 tot 23 uur. De opbrengst van dit evenement komt ten goede van de (lage) vaste lasten van de weggeefwinkel die heel lastig te financieren blijken.

Het evenement wordt bekostigd met ‘Ik buurt mee!’-cheques van gemeente Rheden die door vele inwoners aan 4Noppes zijn gedoneerd.

Het is tegelijkertijd een mogelijkheid om talent uit de wijk Stenfert te tonen. Er zullen lokale (nieuwe) artiesten optreden, hapjes en drankjes van diverse nationaliteiten geproefd kunnen worden, gepimpte spullen en andere curiosa uit de weggeefwinkel verkocht, een Rad van Fortuin is aanwezig. Ook zal een modeshow gehouden worden waarin de mooiste kleding aan de man/vrouw gebracht wordt. De hele dag wordt gepresenteerd door DJ Robert Gijsberts.

Het is tevens een buurtfeestje om het 6 jarige bestaan van de Stichting en weggeefwinkel te vieren. Iedereen is welkom.

Duurzame initiatieven zijn welkom om ook met een kraam op de duurzaamheidsmarkt van dit evenement vertegenwoordigd te zijn en kunnen contact opnemen met 4Noppes via 06-44881557 of het contactformulier op de website www.4noppes.nl. Verdere aanbod/hulp, suggesties of tips zijn ook welkom!

De weggeefwinkel blijft voorlopig gesloten vanwege de vele werkzaamheden achter de schermen, op afspraak wordt altijd gekeken wat er wel mogelijk is!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen