45e Vael Ouwe fietstoertocht is meer dan fietsen

Foto: Vael Ouwe

DIEREN – Wist je dat de Vael Ouwe fietstoertocht meer te bieden heeft dan alleen maar fietsen? Bij de Vael Ouwe kies je jouw eigen afstand te weten 60, 90, 125 of 165 km over de Veluwe, wellicht de mooiste streek van Nederland.

Onderweg word je verrast door heide, vennen, zandverstuivingen, beken en uitgestrekte bossen. Maar ook leiden de routes je naar prachtige vergezichten, natuurlijke stiltes en voel je de ontspanning. Maar eerlijk is eerlijk ook ervaart je lijf dat er inspanning geleverd moet worden om die mooie plekjes te bereiken. Het bijna hoogste punt van de Veluwe is de Postbank op een hoogte van 109 meter. Dat wil je toch zien!

Schrijf je in voor dit unieke evenement dat op zaterdag 28 mei aanstaande zal worden gehouden via www.vaelouwe.nl en ervaar hoe gezellig fietsen kan zijn. Fiets bijvoorbeeld met je gezin de 60 kilometer en maak er een heerlijke uitgaansdag van. Wil je een sportieve uitdaging schrijf je in voor de gravelbike-rit van 85 km op de flanken rond de Posbank. Maar ook de lange toertochten hebben je veel te bieden. Schrijf je in en laat je verrassen. Aanmelding van de tochten kan via voorinschrijving via www.vaelouwe.nl/inschrijven. Alleen voor de 60 en 90 km kun je ook op de dag zelf t.w. 28 mei a.s. inschrijven.

De 45e Vael Ouwe is een jubileumeditie en wordt beloond met een speciale herinneringsmedaille. Het start- en eindpunt is bij voetbalvereniging vv Dierensche Boys aan de Admiraal Helfrichlaan 95 te Dieren. Hier zijn voldoende parkeerplaatsen en heb je de mogelijkheid om de innerlijke mens te verzorgen met een natje of een droogje. Maar ook onderweg zijn er voldoende proviandpunten. Verder worden alle routes op navigatie aangeboden en zijn de 60 en 90 km routes ook nog eens met richtingsbordjes uitgezet en heb je geen navigatie nodig om deze twee routes te fietsen.

Nog niet overtuigd kijk dan op www.vaelouwe.nl voor uitgebreide info en bekijk onderstaande video om in de sfeer te komen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen