Heb je vragen over het digitaal regelen van overheidszaken?

Foto: Informatiepunt Digitale Overheid

VELP– Er zijn tegenwoordig steeds meer dingen van de overheid die je zelf online moet regelen. Het verlengen van je rijbewijs, het indienen van je belastingaangifte of het aanvragen van een AOW-uitkering. Het is fijn als iemand je hierbij op weg helpt.

Je kunt daarom met vragen over de digitale overheid terecht bij het spreekuur van het Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek Velp. Het spreekuur is iedere woensdag van 10.30-12.30 uur.

Je kunt je bij de Bibliotheek ook aanmelden voor computercursussen. Iedereen is van harte welkom en de hulp is gratis! Wil jij weten wat het Informatiepunt Digitale Overheid voor jou kan betekenen? Kijk dan voor meer informatie op de website www.bibliotheekveluwezoom.nl/informatiepunt of bel ons op 026-361 90 03.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen