Geslaagde en gezellige Ondernemersmarkt in Rheden.

Foto: ORDS

RHEDEN – “Ondernemend Rheden De Steeg” kortweg “ORDS” organiseerde op 10 mei jl. een zeer geslaagde Ondernemersmarkt in Partycentrum “Ons Huis” in Rheden.  Nadat de markt al enkele malen was uitgesteld vanwege de ons allen welbekende coronaperikelen kwam het er nu echt van.

Wethouder Dorus Klomberg, tijdelijk portefeuillehouder Economische Zaken, opende de beurs. Hij was blij met het enthousiasme en de uitstraling van deze bijzondere markt. Ook Rachid Haouli, beleidsmedewerker Economische zaken, was aanwezig en heeft zich met bijna alle ondernemers onderhouden.

Ruim dertig ondernemers uit het werkgebied van de ORDS presenteerden zich op een bijzondere wijze aan de collega’s en de inwoners.

Vele bezoekers waren onder de indruk van de verscheidenheid aan ondernemers binnen de “ORDS”.  “Ik wist niet dat we dat ook in Rheden hadden”, was een veel gehoorde opmerking. Ook was er een goede interactie tussen de deelnemende ondernemers.

De organisatie kan terugkijken op een geslaagde Ondernemersmarkt en deze is zeker voor herhaling vatbaar.

Overzicht Ondernemersmarkt - ORDS

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen