Velperbroekcircuit vroegtijdig weer open

VELP – Rijkswaterstaat heeft knooppunt Velperbroek van een nieuwe asfaltlaag voorzien. Het knooppunt was, inclusief alle verbindingswegen, opritten en afritten, het grootste gedeelte van het weekend volledig afgesloten voor verkeer.

Het verkeer mocht kort voor 16:00 uur het verkeersplein weer oprijden. Verkeer heeft tijdens de werkzaamheden rekening moeten houden met hinder, omleidingen en extra reistijd van meer dan 30 minuten.

Rijkswaterstaat heeft het asfalt op het knooppunt Velperbroek vervangen en op alle op- en afritten. Daarnaast zijn de verkeerslussen vervangen in de weg en de paaltjes die het verkeer scheiden op de aansluiting vanaf de autoweg N325 richting de snelweg A12 (naar Westervoort/Duiven).

In 2014 is het wegdek voor het laatst vernieuwd en het was door vorst en andere verkeers- en weersomstandigheden echt toe aan een nieuwe laag asfalt.

klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen