Op reis met Tandaradei in Petruskerk Spankeren

Foto: Tandaradei

SPANKEREN Op donderdagavond 2 juni 2022 vindt om 20:00 uur een zomers concert plaats in de Petruskerk te Spankeren met de West-Friese historische popgroep Tandaradei.

Tandaradeinen zijn muzikanten die met elkaar de mooiste melodieën in het fraaiste jasje willen stoppen. Vanuit een historische bron onderzoeken ze wat op oudere instrumenten fraai kan klinken en zo ontstaat er een stijl die je het beste zou kunnen omschrijven als historische pop.

“In onze zomerserie wordt het publiek meegenomen op een muzikale rondreis door Europa en zelfs Rusland. We gaan langs oude Spaanse hoven, op bezoek bij Beierse studenten, we zingen met Sefardische joden rond het kampvuur en genieten van Paris Musette”.

Met o.a liederen uit de carmina Burana, en cantiga’s van het hof van Alfonso del Sabio. Maar ook Eric Satie en Paul mcCartney.

Toegang: voorverkoop € 22,50 | op locatie € 25,- | Studenten/CJP € 12,50 | Kinderen tot 12 jaar gratis. Bestellen via: tandaradei.ingoedehanden.management

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen