Mevrouw Van Veldhuizen uit Velp 100 jaar! Gefeliciteerd!

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Op donderdag 19 mei 2022 bracht burgemeester Carol van Eert om 14.00 uur een bezoek aan mevrouw Van Veldhuizen-Van Harten, in Velp, ter gelegenheid van haar 100ste verjaardag.

Mevrouw Antje van Veldhuizen-Van Harten (roepnaam An) is geboren op 19 mei 1922 in Raalte. Mevrouw Van Veldhuizen werkte voor de gemeente Hellendoorn en een verzekeringsbedrijf in Groningen. De oorlogsjaren waren spannend. Mevrouw Van Veldhuizen kwam in de gevangenis in Arnhem omdat de Duitsers haar vriend Kim zochten. Hij was verzetsstrijder met als schuilnaam ‘Zwarte Henk’  en werd later politiecommissaris in Rheden.

Na de oorlog, in augustus 1945, trouwden ze. Mevrouw Van Veldhuizen verzorgde de kinderen en deed veel vrijwilligerswerk. Uit het huwelijk zijn 5 kinderen voortgekomen. Er zijn 9 kleinkinderen en 3 achterkleinkinderen. Vroeger speelde mevrouw Van Veldhuizen graag tennis, badminton en deed aan volksdansen.

Tegenwoordig vermaakt zij zich met lezen, tv-kijken, internetten en cryptogrammen oplossen. Met haar 100 jaar is haar gezondheid redelijk goed.

Antje van Veldhuizen-Van Harten 100 jaar - rheden.nieuws.nl

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen