Kick-off OldStars VitaliteitSpelen bij CKC Rheko

RHEDEN – Woensdag 18 mei organiseerde C.K.C. Rheko  een Kick-off OldStars VitaliteitSpelen die werd geopend door wethouder van sport van de gemeente Rheden Marc Budel.

Nadat om 14.30 uur alle aanwezigen hartelijk welkom werden geheten in de kantine door de voorzitter José Schutten van Rheko, gaf zij het woord aan wethouder Marc Budel, “Ik ben blij u te mogen begroeten, en vind het belangrijk dat ook ouderen, waar ik bijna ook onder val (ben nog net 59) door middel van sport toch in beweging willen blijven of gaan bewegen zoals op deze middag met deze Kick-of Oldstars Korfbal. Dit doen we samen met diverse instellingen, waaronder Menzis, een sportcaoch van de gemeente Rheden en de instructeur die u op het veld bijstaat. Ik zou zeggen genoeg gepraat we gaan naar buiten en aan de slag.”

Na een warming up met diverse rek- en strekoefeningen en wat balspel, waagden de deelnemers zich voorzichtig aan een korfbalspel.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen