Feestelijke prijsuitreiking straattekenen Koningsdag Velp

Foto: Marc Boone

VELP – Met limonade en andere heerlijkheden werden ze afgelopen zaterdag ontvangen, de prijswinnaars van de Straattekenwedstrijd op Koningsdag in Velp. Ook broertjes en zusjes en (groot-) ouders  kwamen naar IJssalon La Farfalla op de Overtuin om de officiële prijsuitreiking mee te maken.

Voorzitter Gety Hengeveld van Velp voor Oranje prees de kinderen voor de prachtige tekeningen die ze maakten. De Hoofdstraat werd op 27 april helemaal opgefleurd met kleurige afbeeldingen van koetsen, bloemen, zonnetjes en vlaggen. Natuurlijk werden ook de portretten van de jarige Koning gemaakt. De juryleden Mary Heersink, Melanie Jansen en Wietze Landman hadden de lastige taak om de 15 mooiste tekeningen uit te kiezen. En Velp voor Oranje-bestuurslid Anneke Beumer zocht daarna voor iedere kind een leuk en passend cadeau dat ze zaterdag uitreikte aan de volgende prijswinnaars en -winnaressen:

2/3 jaar:

  1. Emme Gijsbers;
  2. Raffael Rohaan;
  3. Gwen + Charlie Jongepier.

4/5 jaar:

  1. Julian + Eva Arendsen;
  2. Emma Stam;
  3. Lasse van der Pol.

6/7 jaar:

  1. Mila Grondman;
  2. Nimke van der Pol;
  3. Ole Puttendörfer.

8/9 jaar:

  1. Merel Christant;
  2. Friso Boone;
  3. Lot Scholten.

10/12 jaar:

  1. Bas Buiting;
  2. Kira Bronmans;
  3. Iris Boone.

Gratis ijsjes

Na afloop trakteerde Velp voor Oranje alle aanwezigen op ijs. En toen leek het wel weer een beetje “Koningsdag” op De Overtuin. Want alle prijswinnaars, broertjes en zusjes en (groot-) ouders genoten op het terras van de zon en de heerlijke ijsjes.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen