Column-wedstrijd bij ‘Zomernacht van De verbeelding’

Foto: rheden.nieuws.nl

Heeft u altijd al eens column willen schrijven of droomt u ervan om columnist(e) te worden, dan is dit uw kans! Centrum ‘De Verbeelding‘ nodigt u uit om een column te schijven.

Als thema voor uw column kunt u kiezen uit “Persoonlijk leven“ of “Actualiteit “. De maximale lengte is 400 woorden. De columns worden beoordeeld door een deskundige jury met o.a. Linda Akkermans, columniste voor o.a. ‘De Gelderlander’, ‘Het Brabants Dagblad’ en het AD en namens de Regiobode, Cynthia Vos en Linda Peppelman. Ook De Verbeelding levert juryleden voor deze column-wedstrijd.

De beste 7 columns mogen door de inzenders/sters gepresenteerd worden op de ‘Zomernacht van de Verbeelding’ op 2 juli 2022. Dan wordt ook de winnende column bekend gemaakt. Deze zal daarna gepubliceerd worden in de Regiobode.

U wordt van harte uitgenodigd om mee te doen: schrijf! Uw column kunt u vanaf nu t/m uiterlijk 17 juni sturen aan [email protected]

De ‘Zomernacht van de Verbeelding‘ vindt plaats in het WIK-gebouw, IJsselsingel 95 te Rheden. Naast de columns kunt u genieten van muzikale en vocale optredens. Noteer de datum!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen